Workshops 6-8 en 9-11 jaar

In september gaan we van start met speelse workshops voor kinderen van 6 t/m 8 en 9 t/m 11 jaar. Samen experimenteren we met muziek, theater, acteren, licht en geluid. 

 

Speel met cultuur bij Het Achterland

In twee blokken van vijftien workshops neemt onze workshopdocent je mee in een wereld van spelen, acteren, dansen en vooral heel veel plezier. Samen met je leeftijdsgenootjes experimenteer je met geluid, instrumenten, beweging, kostuums en andere creatieve werkvormen. Spelen en ontdekken staan voorop. In beide blokken werk je aan een echte ‘performance’ die je na de laatste workshop aan je ouders, familie en vrienden mag laten zien!

 

De workshops vinden plaats op woensdagmiddag tussen 14.30 en 15.30 uur (6 t/m 8 jaar) en tussen 15.30 en 16.30 uur (9 t/m 11 jaar). Er is geen les in de schoolvakanties.

 

Kosten voor de workshops bedragen €150,- per blok, per kind.

 

Eerst even uitproberen? Kom naar de proeflessen!

Op 16 en 30 september organiseren we gratis proeflessen, zodat je kunt kennismaken met Het Achterland. Hier ontdek je of de workshops bij jou passen. Meld je hier aan.

 

Mochten de kosten van de workshops te hoog zijn, kunnen we een beroep doen op een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Geef dit bij ons aan in het opgave- of contactformulier hieronder.

 

Aanmelden of meer informatie over de workshops?
Meld je hier aan voor de proeflessen en de workshops, of stel je vraag via ons contactformulier.