Workshops 6 t/m 11 jaar

We gaan weer van start met speelse workshops voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Samen experimenteren we met muziek, theater, acteren, licht en geluid. Doe je ook mee?

 

Speel met cultuur bij Het Achterland

In vier workshopblokken neemt onze workshopdocent je mee in een wereld van spelen, acteren, dansen en vooral heel veel plezier. In ieder blok staat een andere creatieve discipline centraal. Zo experimenteer je onder andere met dans en beweging, geluid en instrumenten, decor en acteren. Spelen en ontdekken staan voorop. Je werkt ieder blok aan een echte ‘performance’ die je na de laatste workshop aan je ouders, familie en vrienden mag laten zien!

 

Start na de kerstvakantie

Het eerstvolgende blok gaat van start na de kerstvakantie, op woensdag 6 januari. Je kunt je hier alvast voor aanmelden. De workshops vinden plaats op woensdagmiddagen tussen 15.00 en 16.00 uur in de Molkfabryk in Burgum. 

 

Tijdelijk gratis workshops

Het zijn ingewikkelde tijden. Het coronavirus heeft effect op iedereen. Voor veel gezinnen is er wat minder financiële ruimte in deze periode, dat begrijpen we volledig. Om ouders een beetje tegemoet te komen en kinderen alsnog te laten genieten van cultuur, bieden we na de kerstvakantie tijdelijk gratis workshops aan. Vier blokken van vijf weken kunnen kinderen kosteloos terecht bij Het Achterland op de woensdagmiddag. 

 

Let op: er is geen les in de schoolvakanties.

 

Aanmelden of meer informatie over de workshops?
Meld je hier aan voor het eerste workshopblok, of stel je vraag via ons contactformulier.