Workshops 6-8 & 9-12 jaar in ons cultuurlab

Het Achterland, cultuurlab voor jong talent.

Vanaf april 2020 gaan we beginnen met toffe workshops voor kids van 6 tot 8 jaar én van 9 tot 12 jaar.

 

Wil je aan de slag in ons cultuurlab? Ga samen met een workshopdocent experimenteren met muziek, theater, acteren, licht en geluid. Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud?
Schrijf je dan in voor onze workshops!

Vanaf 15 april gaan we in 10 workshops spelen met cultuur in onze speeltuin van Het Achterland.
De workshopdocent gaat met de groep aan de slag en na 10 weken is er een echte 'performance' en laat je je ouders en familie zien wat je geleerd of gemaakt hebt!

 

De workshops zijn speciaal gericht op de twee leeftijdsgroepen:
kinderen van 6-9 jaar
We gaan op een speelse manier ontdekken wat je kunt doen met geluid, instrumenten, beweging, kleding en andere creatieve werkvormen. Ontdekken en spelen staat voorop! Natuurlijk doen we dit met een thema en laat je aan het eind van de workshops zien wat je gemaakt of ontdekt hebt!

 

kinderen van 9-12 jaar

Lijkt het je leuk om te acteren, te spelen met beeld en geluid of op andere manier creatief bezig te zijn? In onze workshop van 10 weken gaan we op onderzoek uit in ons cultuurlab! Na 10 weken hebben we met zijn allen een performance en laten we zien wat we geleerd hebben.

 

 

Wanneer?
De workshops vinden plaats op woensdagmiddag 14.30 - 15.30 uur (6-9 jaar) & 15.30 - 16.30 uur (9-12 jaar). Je krijgt vanaf 15 april 10 lessen (er is geen les in de schoolvakanties).

Kosten
Voor 150 euro volg je 10 weken lang onze workshops.
Hebben je ouders een laag inkomen? Dan kan het Jeugdfonds Cultuur misschien helpen met de betaling.