Verdiepingsprogramma Het Achterland

Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan kun je je nu aanmelden voor ons verdiepingsprogramma.

 

Het verdiepingsprogramma bestaat uit een introductieprogramma en drie blokken van tien weken met leuke lessen op zaterdagen. In deze lessen ga je aan de slag met:

  • dans
  • acteren
  • theaterproductie
  • het ontwerpen van een decor
  • licht, geluid en techniek

Ieder blok sluiten we af met een performance of productie. Soms is dat een theatervoorstelling, maar het kan ook een andere vorm krijgen. Ook nemen we regelmatig een kijkje achter de schermen bij een podium, theater of schouwburg (mits de maatregelen omtrent het coronavirus dit toelaten).

 

Ontdek je talenten bij Het Achterland

In ons verdiepingsprogramma leer je jezelf beter kennen en ontdek je waar jouw fascinaties liggen. Je zou bijvoorbeeld kunnen ontdekken dat je helemaal geen acteur wilt worden, maar veel liever decors en kostuums ontwerpt, of heel goed bent in toneelteksten schrijven. Bij Het Achterland krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. 

 

De diepte in met het verdiepingsprogramma

Op zaterdag 24 oktober zijn we van start gegaan met het eerste blok van ons verdiepingsprogramma. De lessen worden gegeven in drie blokken van tien weken. Het is nog mogelijk om je aan te melden voor het tweede en derde blok. Je stroomt dan in aan het begin van het tweede blok, op zaterdag 23 januari 2021. Ieder blok heeft een ander thema én een andere docent, met een eigen specialisme. Op die manier blijf je nieuwe dingen leren!

 

We beginnen elke zaterdag met een workshop tussen 10.00 en 12.30 uur. Daarna wordt er gezamenlijk geluncht. Je neemt zelf je lunch mee. Wij zorgen voor koffie, thee en limonade. Na de lunch mag je op onderzoek uit. Samen werken we aan een performance of productie. Soms is het ook mogelijk om ‘s middags een extra workshop te volgen of te werken aan kleding, decors, muziek enzovoort. Wij staan altijd klaar om je te coachen en inspireren. Je mag zelf bepalen hoe lang je door wilt werken.

 

De kosten voor het verdiepingsprogramma bedragen €150,- per blok, per persoon.

 

Mochten de kosten van het verdiepingsprogramma te hoog zijn, kunnen we een beroep doen op een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Geef dit bij ons aan in het opgave- of contactformulier hieronder.


Aanmelden of meer informatie over het verdiepingsprogramma?
Meld je hier aan of stel je vraag via ons contactformulier.