Tips & Tricks

Het Noorden bruist van de te gekke workshops, voorstellingen, festivals, films en andere activiteiten. Op onze pagina Tips & Tricks proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden!

Meeuw JTS - Te Gekke Voorstelling!

Een beetje duizelig en behoorlijk in de war

Is korfbal een sport waarvoor je je moet schamen? Word je later net zo ongelukkig als je ouders? Kun je op je veertiende nog worden voorgelezen door je moeder? Is het hebben van een tropisch zeeaquarium een rare hobby? Moet je nu al weten wat je later worden wil?

Check de FB: Meeuw JTS 


Daar. Waar geen mens eerder ging

Daar. Waar geen mens eerder ging is een hoopvolle jonge jongensvoorstelling over utopisch durven denken. 

 

Met een geschiedenis van vooruitgang en een toekomst omgeven door mist, staan ergens op de tijdlijn vijf Illustere Figuren te fantaseren over de toekomst. Want wat zou er gebeuren als wij dat niet meer zouden doen? 

 

Dat wil je toch niet missen? Check de website van de Illustere Figuren. 

 

Nonférence van Tryater

Van donderdag 13 tot en met zaterdag 22 december kun je genieten van Nonférence, een voorstelling van Karel Hermans. Nonférence belooft een Non-conformistisch, destructief en tegendraadse voorstelling te worden. Diepzinnig en kwetsbaar.

 

Karel ontleedt de  oudejaarsconférence én zichzelf, tegen de conventies in.

 

Meer informatie is te vinden op de website van Tryater.

 

Tussenland van PeerGroup

Vanaf 27 december komt PeerGrouP terug met de wandelvoorstelling Tussenland. Je wandelt van Leegkerk naar Tuin in de Stad (Groningen). Tijdens de luisterwandeling krijg je de verhalen van het landschap mee, wandelend met rugzak en koptelefoon. Sijas de Groot neemt je mee naar het grensgebied waar stad en land elkaar ontmoeten. 

Hoe heeft de omgeving ons als mens gevormd? En hoe vormt de mens zijn omgeving?

 

Check de website!

 

 


Tot en met 14 december naar Dorian van NNT!

Culturele Hoofdstad 2018

In het jaar 2018 staat Leeuwarden - Friesland bol van de culturele activiteiten in het kader van Culturele Hoofdstad 2018. Er is zelfs zoveel te doen dat er een speciale website in het leven is geroepen, neem vooral even een kijkje op de website van www.friesland.nl